Роза Момчилова твърди, че шофьор е проявил агресия към нея. По

...
Роза Момчилова твърди, че шофьор е проявил агресия към нея. По
Коментари Харесай

Шофьорка твърди, че мъж е проявил агресия към нея

Роза Момчилова твърди, че шофьор е показал експанзия към нея. По първични данни случката се е разиграла във Варна.

Жената е на мнение, че на сходни случаи би трябвало да се дава публичност и заради тази причина споделя историята си в обществената мрежа Facebook.

" Пиша този пост, тъй като не мога да премълча подобен парадокс ", по този начин стартира обявата си Роза.

Тя споделя, че до момента в който е паркирала автомобила си, се е наложило да се изнесе леко напред, с цел да изправи колата. В този миг се появил автомобил с марката " Мицубиши ", а Роза скочила върху спирачките, с цел да избегне случай.

" Грешката е моя, че не погледнах преди да дам напред, само че незабавно набих спирачки и не се стигна до действителна рискова обстановка, а просто стреснах водача явно… ", прибавя дамата.

Роза твърди, че водачът на Мицубишито е почнал да ръкомаха и да крещи. По думите й той е слезнал от автомобила си и се доближил към нея.

" Индивидът реши да излезе от колата и да пристигна от близко да се разберем, или най-малко по този начин си помислих. Докато се оправдавам потеглих да излизам от колата, само че го видях по какъв начин крещейки и ръкомахайки се ускорява към мен и до момента в който влизах назад - хвана вратата и не я пускаше, затворих я с всичка мощ и незабавно се заключих ", написа още тя в обществената мрежа.



Жената твърди, че шофьорът е блъснал с пестник един от прозорците на автомобила й. Тя е била съвсем уверена, че прозорецът ще се строши, само че това не се случило.

" С смахнат взор ме гледаше от 5 см. разстояние и продължаваше да крещи и ръкомаха и когато видя, че няма какво да ми направи, удари с пестник с всичка мощ по прозореца против лицето ми. Просто ме погледна с всичката полуда и яд в очите си, изкривена уста, обърна се и си отпътува с усмивка на разположение ", твърди тя.

Роза Момчилова приключва обявата с думите, че експанзията по пътищата пораства непрестанно и никой не е застрахован.

" Това, което желая да кажа с тази история е, че не би трябвало да очавкаме, че всеки е най-малко малко съответен и няма, видиш ли, огромен мъж да тръгне на пердах на 20 и косур годишно момиче, което очевидно не може да направи нищо с изключение на да се скрие и да изчака тази неадекватщина да свърши, едвам поемайки си въздух ", прибавя тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР